Galajurken in de aanbieding

Galajurken aanbieding tot 200 euro

Galajurken in de aanbieding zijn glamour galajurken Amsterdam welke zijn afgeprijsd van 398 voor 198 euro. De jurken lopen uiteen van glitterjurken, chiffon galajurken met split, tricot galajurken met brede banden en avondjurken met open rug. Elegante galajurken in zacht pastel tinten en donker gekleurde galajurken voor première feesten, gala's en bruiloften in de lage prijs klasse.

Glamour galajurken goedkoop

De glamour galajurken met designer uitstraling diegoedkoop zijn. Betaalbare moderne lange galajurken met open rug, glitter steentjes, halter, strapless of met schouder banden.
Galajurken 1ste rechts. Aanbiedings jurken voor gala's bruiloften en premierès. Deze mooie galajurk heeft een hart vormig decolleté met fraaie kleine plooitjes. In de taille zit een stijlvolle sierband met glitterstenen. Vanuit de taille loopt deze elegante galajurk sierlijk en soepel naar beneden weg. De rug is half open, er loopt een geplooide band over de rug. De rok loopt soepel licht wijder uit weg naar beneden.
Galajurken 2de rechts. Deze galajurk is in de aanbieding in het rood paars en blauw. het is een sexy galajurk met lage open rug, waarbij twee glitterbanden over de rug lopen.
Galajurken 3de rechts. Roze galajurken met glitter bovenlijfje en een hart vormig decolleté. De rok is gemaakt van een soepel vallende chiffon met in de taille een mooie geplooide taille band. Over de rug lopen sierlijke glitterbanden met roze gekleurde pailletten lovertjes en kraaltjes.
Galajurken 4de rechts. De glamour galajurken zijn nu goedkoop geprijsd. Deze galajurken zijn er in het rood paars en ivoor .