Galajurken assepoester

De galajurken uit de film assepoester, een modern sprookje, geproduceerd door Talpa Fixtion, uitgezonden op 1 januari 2014 door RTL 4. Hierin zie je de hoofdrolspelers stralen in galajurken van Robin Uitgaansmode. Met Carine Crutzen als stiefmoeder Patricia Akkermans, Hannah Hoekstra als het wees meisje Anna. De drie dochter zijn Nicolette van Dam als Debby, Karin Smulders als Jenny en Gigi Ravelli als Petty.

De galajurken te zien in Assepoester de film

In de film Assepoester wordt een oud klassiek sprookje in een modern jurkje gestoken.

De drie zussen vertrekken naar het bal in drie prachtige glamourjurken van Robin Uitgaansmode.
De eerste zus draagt een mooi roze strapless A-lijn japon. Deze is aan de bovenzijde bezet is met goudkleurige stenen en heeft een rok van chiffon.
De tweede zus draagt een mooie blauwe sluik vallende jurk die vanaf de heup wijd uitlopend is met ruches en een lange sleep. Het lijfje is bezet met mooie zilverkleurige kralen en stenen.
De derde zus draagt een pittig kort meerlaags petticoat jurkje met een satijnen band en glittertop. Dit model is inmiddels uitverkocht en heeft plaats gemaakt voor de nieuwste petticoat modellen in onze collectie.

De galajurk van Carolien Tensen is een vrouwelijk A-lijn model die wijd uitloopt in de kleur petrol ivoor. Het model heeft een fraai versierd bovenlijfje met kraaltjes in bloemvorm.
Marjolein Keunings draagt een elegante donkergroene avondjurk met bolero jasje voorzien van een opstaande kraag. Deze sluik vallende avondjurk met fishtail rok is stijlvol gekleed en vrouwelijk.
De derde goudkleurige avondjurk heeft een elegante A-lijn en een rijgsluiting aan de achterzijde. De avondjurk is bezet met kleine goudkleurige kraaltjes om hem net dat beetje extra glamour te geven.

Bent u nieuwsgierig geworden? Deze avondjurken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij Robin Uitgaansmode te Amsterdam.