Galajurken sneeuwwitje en de zeven kleine mensen

De galajurken uit de film sneeuwwitje en de zeven kleine mensen, een modern sprookje, geproduceerd door Talpa Fixtion, uitgezonden op 1 januari 2015 door RTL 4. Hierin ziet u de actrices Susan Visser, Caroline de Bruijn en Tjitske Reidinga stralen in galajurken van Robin Uitgaansmode te Amsterdam.

Caroline de Bruijn draag een mooie galajurk met antraciet blauw kanten bovenlijfje, een goudkleurige satijnen band in de taille en een wijd uitlopende tule rok in blauw grijs met goudkleurige voering.

Susan Visser heeft een stijlvolle bordeaux rode galajurk met bolero jasje aan. Het korte jasje met lange mouwen heeft een speelse kraag die ook sierlijk omhoog gedragen kan worden. De sluik vallende taft japon heeft brede schouderbanden, een vrouwelijke v hals, elegante plooitjes in de taille en een ligt naar buiten weg lopende rok.

Tjitske Reidinga draagt een elegante goudkleurige avondjurk met een sierlijk kanten brede schouderbanden. De zwierige organza galajurk heeft speels decolleté, een stijlvolle applicatie in de taille en is soepel vallend.

Naast de galajurken komt u ook onze mooi accessoires tegen zoals sierlijke haarbloemen en gekleurde galatasjes.

De galajurken te zien in de film sneeuwwitje en de zeven kleine mensen

In de film sneeuwwitje en de zeven kleine mensjes wordt een oud klassiek sprookje in een modern jurkje gestoken.
De hoofdpersonen in dit sprookje zijn Abbey Hoes als Blanch (ook wel sneeuwwitje), Susan Visser speelt de boze stiefmoeder Alexia en Leontine Borsato is de zorgzame hulp Nelly.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom voor nog veel meer avondjurken galajurken en dansjurken naar Robin Uitgaansmode te Amsterdam.