Glitterjurken met open rug Amsterdam

De glitterjurken met open rug hebben we in de winkel te Amsterdam in enkele modellen. De donker blauwe galajurk met glitters, pailletten en kraaltjes heeft zilver gekleurde banden over de schouder en in de taille. De banden lopen elegant weg naar achter waar ze op de lage open rug bij elkaar komen. De rok heeft een zeemeermin model, dit houd in strak langs het bovenlichaam tot en met de heup en daarna wijder naar beneden uitlopen.

Glitter galajurken in mint groen, cognac bruin, zwart, zilver en navy blauw Amsterdam

De glitter galajurken in het groen zijn er ook in het lila paars en hebben een v vormig laag uitgesneden sexy decolleté. De zijkanten van de glitterjurk is open waardoor de taille mooi te zien is. Over de rug lopen twee pailleten banden die de rug een speels effect geven. Op het linker voorbeen zit een hoge sexy split.
De cognac bruine glitterjurk is een fishtale jurk die vrouwelijke vormen goed naar voren laat komen, door de lage v hlas, de transparante taille delen en het strak aansluitende model. Ook deze galajurk heeft een lage open rug en is er in het zwart, navy blauw, cognac bruin en zilver.