Korte galajurken en cocktailjurken

Korte galajurken en cocktailjurken zijn er als korte galajurken voor black tie, cocktailjurken glamour, korte avondjurken, galajurken kort lang met sleep, glitter jurkjes en sweet sixteen jurken. Voor deze collecties kunt u de onderstaande plaatjes aanklikken. Wilt u de jurken in meerdere kleuren zien kunt u naar onze cocktailjurken website www.robincocktailjurken.nl.

Korte galajurken en black tie cocktailjurken

Cocktailjurken glamour

Korte avondjurken

Galajurken kort lang met sleep

Glitter jurkjes

Sweet sixteen petticoat jurkjes

Cocktailjurken Amsterdam

Cocktailjurken Amsterdam zijn moderne korte galajurken met glamour accenten en geklede avondjurken die elegant en chique zijn. Voor verschillende modellen en gelegenheden kunt u kiezen voor cocktailjurken met bolero jasje of lange mouwen, korte jurkjes voor bruiloften en gala's, ballonjurkjes, rechte korte gala jurken, korte bruidsjurkjes en witte jurkjes of de goedkope cocktailjurken.

Korte jurken met bolero jasje of lange mouwen.

Ballonjurkjes

Korte jurkjes voor bruiloften

Rechte korte gala jurken

Korte bruidsjurken en witte jurkjes

Goedkope cocktailjurken

Cocktailjurkjes voor gala's, bruiloften en dansfeesten.

Glamour cocktailjurken en korte galajurken die zo van de catwalk komen. Deze moderne korte galajurken zijn gemaakt van luxe stoffen, aparte designs met mooie rijke prints en glitter accenten. Catwalk cocktailjurken en rode loper korte galajurken voor gala's, glamour bruiloften, black tie feesten zijn er in verschillende stoffen. Zo zijn er satijnen cocktailjurken met tule en glitterstenen, taft korte jurken met lovertjes en pailletten, satijnenen jurkjes met veren en zilver gekleurde lovertjes, sexy shiffon cocktailjurkjes met open rug en ballon jurken gemaakt van luxe stretch tricot.

Korte galajurken en black tie cocktailjurken.De stijlvolle korte galajurken en cocktailjurken voor de gala's met uitnodiging dress code black tie, studenten gala, dansfeesten. Deze stijlvolle korte galajurken zijn gemaakt van chiffon stoffen effen of multi gekleurd, sommige afgezet met zilverkleurige glitterstenen en pailletten. De halslijnen zijn verschillend. Zo zijn er korte galajurken met smalle en brede bandjes, strapless cocktailjurken of juist one shoulder korte jurken, en de halter cocktailjurk

Sweet sixteen petticoatjurken, zijn korte galajurken die een zandloper effect hebben en dus onderaan wijd uitlopen. De korte galajurken zijn gemaakt van tule, of worden ondersteund door veel tule zodat de jurk mooi wijd uit blijft staan. De korte jurken zijn vaak afgezet met glamour glitterstenen, pailletten en lovertjes in fraaie kleur combinaties. Vaak worden er meerdere stoffen met elkaar gecombineerd voor mooie accenten in de taille of bij de buste. Deze cocktailjurken kunnen mooi afgestijld worden met glamour schoenen en glitter accessoires.

Korte avondjurken zijn onze geklede korte galajurken die voor offiële gelegenheden gedragen kunnen worden. De korte avondjurk valt net boven of over de knie, afhankelijk van je eigen lengte. De korte avondjurken zijn gemaakt van mooie luxe tricot's fraaie glitterstoffen en van taft.