Witte galajurken en dansjurken voor het Wiener ball

De witte galajurken en dansjurken voor het Wiener ball hebben een hartvormig decolleté met fraaie plooien over de buste. Het rokgedeelte loopt vanuit de taille schuin in plooien naar beneden. De rok is wijd uitlopend met een tule laag onder de rok, voor extra wijdte. De galajurk met bolero jasje is er in het ivoor, blauw en groen. De dansjurk wit is met een bijpassende witte stola, welke de schouders en armen kunnen bedekken bij entree.

Galajurk en dansjurk in het wit voor het Wienerbal

De galajurk en dansjurk in het wit zijn mooie jurken voor dansfeesten zoals het Wienerball. Bij het Wiener bal worden de dames verwacht in een witte galajurk. Hierop mogen wat glittersteentjes zitten, zolang deze niet te veel opvallen.Bij deze witte dansjurken worden kroontjes, witte handschoenen en galaschoenen in het wit gedragen.

Heeft u de galajurk nodig voor een ander feest, dan kunt de witte jurk mooi afstijlen met haaraccessoires zoals met zijden bloemen, veertjes en glitter haaraccessoires, zoals curlies en steentjes. De galajurk heeft verder weinig accessoires nodig. Een glamour oorbel, een zilver gekleurde galatas en glitterschoenen maken het geheel af.