Afspraak galajurken en cocktailjurken passen

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken voor het doorpassen van uw jurk. U kunt gewoon binnenlopen, onze openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Heeft u een galajurk of cocktailjurk uitgekozen

Dan kunt u, wanneer deze in een keer past, gewoon kopen en meenemen. Wij hebben een galajurk, anders als een standaard bruidswinkel of galawinkel in één maat op voorraad, maar we hebben een ruime collectie galajurkjurken in meerdere maten. Als de galajurk veranderd moet worden zodat uw jurk mooi aansluit en op lengte gemaakt wordt, maken we met u een afspraak voor wanneer de galajurk klaar zal zijn. Ook dan kunt u gewoon zonder afspraak binnenlopen. Ook de kosten van het op maat maken van een galajurk is anders dan bij een groot bruidshuis / galawinkel. De vermaak kosten zijn laag en de kwaliteit is voortreffelijk.

Houd altijd wel rekening met vermaak tijd. Het is mogelijk wat mijn snelste klant heeft gedaan, op de morgen van het feest dacht de bruid toch te willen trouwen in een mooie bruidsjurk in plaats van een heel mooi setje. Ze loopt binnen, haar oog valt direct op haar droomjurk, past deze, de trouwjurk zit perfect en loopt hiermee direct naar het stadhuis om te trouwen. Dit kan, maar houd er rekening mee dat dit niet voor iedereen is weggelegd.