Galajurken celebrity

Onze galajurken celebrity zijn gedragen door bekendheden in zowel tv producties, optredens, reclame en rode loper

De Robin galajurken en avondjurken met bijpassende accessoires gedragen op tv, rode loper en awards.

Assepoerster galajurken en schoenen

Assepoester film januari 2014

Sneeuwwitje film galajurken

Sneeuwwitje film januari 2015

Galajurken in de reclame andrelon

Reclame van Andrelon

sweetsixteen jurken in de reclame van Telfort

In de Sweet 16 reclame van Telfort zijn heel veel van onze glamour galajurken terug te zien.

Televizier stuiver winnaars jurken

De dames van het jeugd journaal waren mooi gekleed in een zwarte plissé jurk met ivoor witte band en een multi gekleurde galajurk.

Televezier ring jurk Chantal Janzen

De mint groene galajurk gedragen door Chantal Janzen bij het televizier ring gala. Ze won hierbij de zilveren Televizier ster vrouw 2014.

Jurken in de Yap Yum thater versie

Koninklijk Theater Carré met voorstelling Yap Yum

roze glamour jurk met hart shape decoletté

Korte galajurk gedragen door Ashley Benson

De rode loper galajurken van celebs en famous stars te zien bij awards, tv producties en theater

Andrelon

Sinds Saskia haar haar in model brengt met Andrélon Laagjes Accent heeft ze het helemaal. Een cocktailjurk dragen op de camping of uit een helikopter zakken in een glamourjurk? Zo'n glamoureus leven willen we toch allemaal wel!
Wanneer Saskia uit de tent loopt ziet u een haar in een prachtig gouden pailletten jurk uit onze winkel. Dit jurkje heeft bij ons inmiddels plaats gemaakt voor andere modellen, maar u treft genoeg jurkjes met deze glamour uitstraling bij Robin Uitgaansmode.
Op de verjaardag van haar zus Anna, laat Saskia zich als een ware diva uit de helikopter zakken. De roze galajurk, uit onze collectie, maakt Saskia’s glamour look helemaal af. De galajurk heeft een met kralen bezette V-hals en is tot in de details afgewerkt. Neemt u eens een kijkje bij de galajurken en laat u verassen door onze glamourjurken.

Telfort

Tijdens het sweet sixteen feestje van Lara ziet u een aantal leuke jurkjes voorbij komen uit de collectie van Robin Uitgaansmode.
In het begin van de reclame zien we drie ballon cocktailjurkjes in vrolijke kleuren de flat binnen gaan. Deze jurkjes zijn geschikt voor bijvoorbeeld een feest of gala en ook nog eens betaalbaar.
De jarige Lara draagt een prachtige fuchsia design galajurk. Dit one shoulder model is sluik vallend om het lichaam en heeft vanaf de heup wijd uitlopende ruches.
In de keuken zien we Lara’s moeder bij een zwart geblakerde taart, zij draagt een elegante zilver grijze galajurk met waterval hals uit onze collectie.
Het feest is in volle gang en de gasten dragen mooie multi gekleurde cocktail en glamourjurken. Zoals de speelse ballon jurkjes in mooie lichte kleuren met vrolijke details van kralen en strikken. Of de korte galajurk met gepofte mouwen en fraaie splitten. Een selectie van deze jurken kunt u vinden bij Robin Uitgaansmode in Amsterdam.

Assepoester 'een modern sprookje'

In de film Assepoester wordt een oud klassiek sprookje in een modern jurkje gestoken.

De drie zussen vertrekken naar het bal in drie prachtige glamourjurken van Robin Uitgaansmode.
De eerste zus draagt een mooi roze strapless A-lijn japon. Deze is aan de bovenzijde bezet is met goudkleurige stenen en heeft een rok van chiffon.
De tweede zus draagt een mooie blauwe sluik vallende jurk die vanaf de heup wijd uitlopend is met ruches en een lange sleep. Het lijfje is bezet met mooie zilverkleurige kralen en stenen.
De derde zus draagt een pittig kort meerlaags petticoat jurkje met een satijnen band en glittertop. Dit model is inmiddels uitverkocht en heeft plaats gemaakt voor de nieuwste petticoat modellen in onze collectie.

De galajurk van Carolien Tensen is een vrouwelijk A-lijn model die wijd uitloopt in de kleur petrol ivoor. Het model heeft een fraai versierd bovenlijfje met kraaltjes in bloemvorm.
Marjolein Keunings draagt een elegante donkergroene avondjurk met bolero jasje voorzien van een opstaande kraag. Deze sluik vallende avondjurk met fishtail rok is stijlvol gekleed en vrouwelijk.
De derde goudkleurige avondjurk heeft een elegante A-lijn en een rijgsluiting aan de achterzijde. De avondjurk is bezet met kleine goudkleurige kraaltjes om hem net dat beetje extra glamour te geven.

Bent u nieuwsgierig geworden? Deze avondjurken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij Robin Uitgaansmode te Amsterdam.